Uw telecom adviseur in de buurt!!
Telecom2u is een jong bedrijf dat zich onderscheid door hun goeie service en scherpe prijzen, het beste adres op het gebied van telecommunicatie!
www.telecom2u.nl
Een van de 10 groendorpen in de NOP..
i-solutions heeft aangeboden deze site kosteloos up te daten voor het dorp rutten. Met ons eigen CMS is het makkelijk nieuws toe te voegen en de site ook up-to-date te houden.
www.ruttennop.nl
Wulfinghoff in Rijswijk...
Dit bedrijf is gespecialiseerd in de selectie en veredeling van alstroemeria en fresia. Een aantrekkelijke website met veel bloemenpracht!
www.wulfinghoff.nl
Peter Holla rozen Luttelgeest...
Deze rozenkwekerij had behoefte aan een site welke vroeg om aandacht. Hij moest er goed uitzien en kunnen communiceren met het buitenland.
www.peterholla.nl
Een website voor het partycentrum van de Noordoostpolder!
Bij 't Trefpunt kunt u terecht voor uw bruiloft, verjaardag, jubileum enzovoorts.... Ook kunt u in de nieuwe casino zaal een gokje wagen met uw vrienden (Dit in een spelvorm zonder geld).
www.trefpuntluttelgeest.nl
Kom in de kas is het evenement van de Nederlandse glastuinbouw. Aan Kom in de Kas deden door het gehele land 32 teeltgebieden mee in 2004. Op de site kunt u vragen stellen, uw route uitstippelen tijdens het evenement en de foto's bekijken die zijn gemaakt.
www.komindekas.nl
Vroegop Hoveniers is de hovenier voor de provincie Flevoland..
Als het gaat om bestaande tuinen renoveren, aanleg van nieuwe tuinen, bestrating of tuinontwerp bent u hier aan het goede adres. Kijk eens rond op de site en laat u overtuigen van buitengewone goede tuinen!
www.vroegophoveniers.nl
Onze eigen site is natuurlijk ook een plekje in de portfolio waard! Mooi en strak vormgegeven zoals wij dat graag zien. Compact en overzichtelijk voor iedere bezoeker. Ook ons logo hebben wij vanzelfsprekend zelf ontworpen.
www.i-solutions.nl
Overstag Jachtverhuur is een van onze eerste sites..
Met een aantrekkelijke intro komt u binnen op de site van Friesland Waterland. Bekijk tarieven, voorwaarden en huur uw eigen jacht voor de zomer. Het kan hier!
www.overstagjachtverhuur.nl
Voor Drico hebben wij het logo gerealiseerd. Dit electrotechnische bedrijf zorgt ervoor dat uw inschuurlijn vloeiend loopt. Zaken als schakelkasten tot op afstand bedienbare hallenvullers zijn allemaal mogelijk.
www.drico.nl
Voor D66 Noordoostpolder hebben wij achter de site ons CMS geplaatst. Hiermee kunnen ze gemakkelijk hun nieuws en agenda bijhouden. De overige site hebben wij niet gemaakt!
www.d66noordoostpolder.nl
Sportvereniging TONEGO in Luttelgeest heeft voor zo'n klein dorp een groot aantal leden, bij een club als deze hoort een site. Kijk eens rond en u zult zien dat ook een klein dorp groot kan zijn in zijn sportmogelijkheden.
www.tonego.nl
Voor de sloeproeivereniging Zuyderzee Roeiers hebben wij meegewerkt aan de site. Via tal van sponsors hebben ze het voor elkaar gekregen om een mooie sloep uit de werkplaats te slepen waarmee ze hopelijk in de toekomst veel prijzen in de wacht gaan slepen.
www.zuyderzee.nl